nog 1 dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Nico
29 April 2008 | Nigeria, Abuja
Wel even checken of je juiste man hebt want ontvoering is aan de orde van de dag.
Toen nog een 45min wachten op de koffers en dan eindelijk kennis maken met de Nigeriaanse zon en de daarbij horende hitte ongeveer 30 tot40 graden en lekker drukkend.
Toen in een geblindeerde bus met de politie er achter met een oergang naar het hotel.
Sheraton hotel luxer kan niet in afrika.
snel de koffer op de kamer en naar de bar waar je dande volgende dag best veel last van hebt noemen ze hooftpijn geloof ik.
Dan gaat om 5 uur de wekker en zijn we na een uur op weg naar een klein vliegtuigje wat ons na twee uur opgevouwen te hebben gezeten afzet op bonny island.
weer in een busje met volle bewapening op weg naar de bungalow waar we ver blijven.
daarna naar de plant voor passen enz veel wachten is hier best normaal.
Moet nu afsluiten maar probeer vannavond ee
29 April 2008 - 12:13
Norma:
Leuk dat je zo snel wat laat horen.Het is wel een heel gebeuren voordat je op de plaats van bestemming bent zeg. Ik kan me een beetje voorstellen, toen jullie in het Sheraton hotel aankwamen, dat je dan niets liever wilt dan een lekkere frisse douche en dan naar de bar voor een (zijn er vast veel meer geworden) pilsje.
Maar goed, jullie zitten nu op Bonny Island. Is de bungalow waar jullie nu verblijven ook een beetje luxe?
Ik hoop dat alles een beetje soepeltjes gaat verlopen, het scheelt natuurlijk wel dat er al twee man voor jullie zijn geweest om op te starten.
Nou Nico en Mario, maak er toch maar iets gezelligs van (zal wel lukken denk ik), ik heb het hier de komende 3 weken even rustig zonder Mario.
Jongens, zet hem op en we horen wel weer wat.
Groetjes, ook van Saskia natuurlijk. -
29 April 2008 - 15:19
Miranda:
Leuke site zo. Ik moet nu alleen wel een beetje oppassen wat ik je schrijf. Zodoende zou ook graag onze andere contactmiddelen willen blijven gebruiken... werkse en hoor gauw weer van je. xxx (enne ik kan er niet bij, dus die hou ik tegoed van je) -
29 April 2008 - 15:38
Chris:
Hey maatje, hoe is het lesgeven gegaan? Nog tegen problemen aangelopen? Ik hoop dat jullie het naar je zin hebben.
Vertel maar tegen Jeswant dat hij geen gelijk heeft gekregen. We zijn lekker thuis nu, alhoewel onze terugreis ook niet helemaal vlekkeloos verlopen is.
Kijk maar op www.chrisvanhaften.waarbenjij.nu
maar goed, voor ons zit het erop en ik ga nu eerst van een weekje vakantie genieten.
Veel succes daar. Doe de groeten aan Mario. -
29 April 2008 - 21:04
Peter:
Hey vriend,
Leuk idee om zo contact te houden.
Zoo, dat is best wel warm als je dan net uit het vliegtuig stapt:)
Best wel een spannende reis als ik zo lees. Maar wel leuk om een keer mee te maken.
Veel plezier nog, spreek je later.
Gr Peter -
29 April 2008 - 21:07
Peter:
Hey vriend,
Leuk idee om zo contact te houden.
Zoo, dat is best wel warm als je dan net uit het vliegtuig stapt:)
Veel plezier nog, spreek je later.
Gr Peter -
29 April 2008 - 22:25
Hansie:
lache man daar beter hoor lekker ff weg van het rotterdamse voor mij altijd weg van het rotterdamse er is niets beter en leuker dan lesgeven in het buitenland spreek je nog wel groet vanuit noorwegen hansh -
29 April 2008 - 22:55
Hans:
ik geloos dat ik mijn laatste bericht heb geschreven in licht aangeschoten toestand..... hoop dat je het begrijpt have fun en vanuit noorwegen ore ore knackebrod -
30 April 2008 - 07:44
Ellen:
Hi Nico,
Daar zit je dan in het verre Afrika!
Gaaf hoor! Wel heftig lijkt mij met al die beveiliging daar om je heen. Wat hebben wij dan een vrij land.
Werkse daar en natuurlijk ook veel plezier.
Groet
Ellen
30 April 2008 - 10:13
Bert:
Hey Niek,
Leuke site nooit eerder gezien, hoe gaat het daar en kun je ze nog wat bijbrengen?, ik hoop dat je na werktijd nog leuke dingen kan doen en wat van het land zien want het lijkt mij daar wel mooi te zijn.
Groetjes en suc6 ermee. -
30 April 2008 - 10:33
Miranda:
Ik kijk uit naar een nieuw verhaal. Toch wel leuk zo al die berichtjes. We horen elkaar weer gauw. Enne Hans , grote vriend van me, mocht je dit lezen jij veel plezier daar in Noorwegen. (zal wel koud zijn daar hahaha ) -
30 April 2008 - 11:15
Kees Grinwis:
Hoi Nico,
Nog leuke vrouwtjes voor mij in de buurt daar? Gaat alles goed daar in Zuid-Afrika? Lijkt me echt een mooi belevenis, maar ook spannend.
Groet en veel succes daar!
Fam. Grinwis -
30 April 2008 - 11:22
Hallo jongens,
al wat ingeburgerd daar. Wel iets anders dan Ouddorp of Etten Leur. Vermaak je en zorg dat je ze toch iets bij brengt, moet mogelijk zijn met zulke goede instructeurs. Enne sinaasappelsap is volgens mevr. Sonja Bakker gezonder -
30 April 2008 - 11:26
Hoi Alexei,
leuke berichtjes joh en die video is ook heel goed voor mijn ego. Volgens mij rijd ik nog niet zo slecht. Kunnen jullie niet verzinnen dat het niet goed is voor kinderen om na 5 uur in de middag te gaan zwemmen. Zeg gewoon dat dat bij ons niet meer mag alleen voor volwassenen.
Nu jongens zweetse en misschien ook zwemse -
30 April 2008 - 11:33
Hallo Nico en Mario,
je begrijpt zeker wel dat het laatste berichtje bedoelt was voor die nep Filepino`s. Foute side maar dat krijg je als je iets ouder word maak je foutjes pas maar op -
05 Mei 2008 - 07:32
Boy:
Hallo mannen,
Gelukkig dat alles redelijk soepel verlopen is, vooral na de verhalen van Marc en Chris! Werk se maar probeer er ook wat van te genieten zover als dat mogelijk is!
houden contact,
groeten Boy