Een nieuwe uitdaging
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Nico
01 Mei 2008 | Nigeria, Abuja
Gister haast niet aan de patat gekund want we werden een beetje opgehouden bij de poort de dame daar was van mening dat onze passen niet voldeden, maar omdat we er zo goed uitzagen mochten we dan uiteindelijk door lopen logisch natuurlijk.
Wat voetbal gekeken goede wedstrijd trouwens.
Daarna weer naar huis en net optijd binnen om te kijken naar onze eerste tropische regenbui die ongeveer een uur duurde.
Vanmorgen opgestaan en onmiddelijk de effecten van zo'n regenbui ondervonden
Wat een drukkende hitte gelukkig de hele ochtend theorie gedaan maar vanmiddag komt de uitdaging praktijk dus veel vuur veel hitte en een grote groep cursisten hier hoef je niet te zeuren over groeps grote gelukkig weer een leuke groep die mee denken en proberen oplossingen te vinden.
Heb nog steed geen plek gevonden om fotos bij te voegen maar dat gaat zeker nog lukken.
Ga mezelf nu in m'n gevechts uitrusting hijssen om daarna de Nigeriaanse zon te trotseren en zeiknat van het zweet om 16:00 weer terug te keren en opweg te gaan naar het zwembad wat hebben wij het toch slecht hier tenminste dat vinden wij
Gr van ons hier
01 Mei 2008 - 14:23
Miranda:
Tropische regenbui ????? Hier hebben we gewoon oerhollandse hagelstenen gehad.
Ik heb nog gekeken op de "VanHattem"site, daar staan wel foto's op ook ééntje van jullie. Wat ik er eigenlijk mee wil zeggen is dat ik iniedergeval een beetje een indruk heb gekregen hoe het er in de omgeving uitziet. Ik hoop dat je het nog steeds naar je (jullie) zin hebt, maar ik geloof dat dat wel goed zit. Heeft Mario geen site ??
Hé lief en Mario, groetjes uit regenachtig en stil Ouddorp.
Ps. Je dochter aan het woord: papa vjiegtuig Nijeja .... alles gaat goed met d'r. -
01 Mei 2008 - 17:38
Roustaboud Hansie:
jajajajajaja we raken geintegreerd hier.
alles nog steeds goed wel keihard werken en ook hier begint het warm te worden in je boiler suit met fleece trui eronder.
morgen ff een fire drill houden hier op het rig ben benieuwt.
ennuh miranda bedankt ook voor jou steun ben er erg blij mij.
ps wanneer bellen we weer eens. hier is nu geen alcohol meer waarschijnlijk beter gesprek
VG