eerste trainingsdag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Nico
15 Augustus 2009 | Zuid-Korea, Busan
Een foto bijvoegen is niet gelukt helaas volgende keer beter.
We varen nu met een lekker gangetje naar singapore ook het weer is uitstekend we zijn die drukkende hitte kwijt en er staan zeven zonnetjes aan de lucht.
Moet nu snel weer op pad want de volgende ploeg de drillers staan te wachten om een ademlucht training te krijgen, die doen we even tussen door om de tijd vol te maken.
Gr vanuit hier op het water tussen Korea en singapore
15 Augustus 2009 - 09:19
Miranda:
Hoihoi lief,
Dat wordt dan zeker een drukke tijd, maar daar ben je toch voor gegaan. Je zegt zelf altijd "het is geen vakantie", dus werken met je ......
Wel lekker dat die natte hitte minder is, daar word je niet gezelliger van neem ik aan, maar nu kan jeje dan misschien weer wat beter bewegen etc. . Zijn de drillers toch ook al aan boord, of zit ik nu verkeerd te denken...had gedacht dat die pas in Singapore aan boord zouden gaan.
Nou, lekker werken, doen wij dat hier ook,
Kuskus,wij van hier thuis. -
16 Augustus 2009 - 09:42
Johan:
Normaal is de 1e stuurman (Chief Mate) belast met de drills. Is dat bij dit schip ook zo ? Laat hem een keer meedenken ofzo. Hoe is het met GertJan ? Ik hoor het wel
groet Johan L