klaar ben ik - Reisverslag uit Macaé, Brazilië van Nico Hoek - WaarBenJij.nu klaar ben ik - Reisverslag uit Macaé, Brazilië van Nico Hoek - WaarBenJij.nu

klaar ben ik

Door: ikke

Blijf op de hoogte en volg Nico

25 Januari 2010 | Brazilië, Macaé

Het zit er op, het is gedaan, ik ben klaar met trainen, dat betekend dat ik een dag eerder naar huis kom.
Iedereen die een training moest hebben heeft hem gehad weer veel blije mensen en voor mij een voldaan gevoel.
Ga morgen nog wat papierwerk doen en wat lanterfanten want dat moet ook gebeuren, daarna m'n tas inpakken en zorgen dat ik woensdag ochtend fris klaarsta voor de eerste heli van die dag. Die gaat 8:00 weg van de Drillmax en land dan ongeveer 50 min later op de helipoort van Macae.
Vandaaruit is het weer 4 uur rijden naar Rio waar we dan de rest van de dag moeten slijten op de luchthaven want m'n vlucht gaat pas rond 18:45 open en vertrekt rond 22:45.
Vandaar vliegen we weer naar Parijs en landen rond 11:00 in de morgen op schiphol waar het weer ietsje minder is dan hier.
Het is nu weer tijd aan het worden voor het diner dus ik sluit weer af anders is het mischien wel op.

gr moi

• 25 Januari 2010 - 19:31

Johan L.:

Leuk zo'n tripje; wel veel reizen. Je zult wel bruin zijn. En donderdag lekker weer een BNS. TOP !

• 25 Januari 2010 - 20:45

Miranda:

Kom maar op ..... je bent ook na deze reis weer welkom thuis !!!!

Dikke kus,
    Het thuisfront

• 27 Januari 2010 - 17:47

Eddy:

Hoop dat voor jou de terugreis beter verloopt dan de heenreis. Dat ze niet vergeten om je zonder problemen te laten gaan.
    Wij hopen natuurlijk anders, hahaha.

See you on mv

kmot zo hard werken

20 Januari 2010

Eerste training
Nico

Hartelijk welkom op mijn waarbenjijnu site. Mijn naam is Nico Hoek ik ben werkzaam bij Falck Risc als instructeur/ERT member en reis zo nu en dan over de wereld om hier en daar Fire Fighting trainingen te verzorgen,en gebruik deze site om iedereen op de hoogte te houden.

Actief sinds 20 April 2008