We zijn er weer - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Nico Hoek - WaarBenJij.nu We zijn er weer - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Nico Hoek - WaarBenJij.nu

Door: ikke

Blijf op de hoogte en volg Nico

30 Juni 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Nou hier zijn we dan weer.
Na een internet dip van twee dagen kunnen we weer naar hartelust internetten. We hebben van sateliet gewisseld of zo iets omdat we een ander gebied in gaan. Nou iedereen was niet om te genieten honderdkeer naar het internet cafe wat ze hier hebben en nog steeds geen signaal dat is echt frusterend. Wat het weer betreft kan ik jullie niks melden want we zien niks we hebben vanaf het moment dat we zijn gaan varen dikke maar dan ook dikke mist. Je kan het water naast het schip net zien dus wat het weer verder is kan ik niet zeggen. De trainingen gaan als een speer ga zo weer aan de gang en moet nog vijf avonden trainen, en dan ben ik er wel door. Op de dag is het lekker rustig vanaf vandaag dus wat tijd voor mezelf heerlijk. Vandaag weer een brand alarm hoefden niet te musteren. De kraandrijvers hadden een grote bak buitenboord gehangen en waren daarin alle rommel aan het verbranden. Dit moet je dan niet doen als de wind naar de accomodatie staat want dan gaat het rook alarm af.
Verder staat de ETA op 5 juli dan gaan we naar Nuuk daar word er gewisseld van crew en varen ze nog 2 dagen door naar de plek waar ze gaan boren.
ook werd er vandaag driftig met jassen en dassen gesjouwd het gaat koud worden dus maar kijken of ik ook nog zo'n mooi jekkie kan scoren.

Verder gaat alles naar wens en de ijsberen komen steeds dichterbij.

gr van een eskimo in opleiding.

• 01 Juli 2010 - 10:14

J. Luijks:

succes !

• 01 Juli 2010 - 20:58

Han Pekel:

heej nico

die kou zul jij weinig last van hebben :P
    krijg je nog een beetje fatsoenlijk te bikke
    hier is het lekker warm

groetjes H&A

Verslag uit: Verenigde Staten, Washington, D. C.

Stena Forth

06 Juli 2010

gezakt voor m'n examen eskimo

05 Juli 2010

We zijn er bijna

03 Juli 2010

Nord atlantic ocean

30 Juni 2010

30 Juni 2010

Nico

Hartelijk welkom op mijn waarbenjijnu site. Mijn naam is Nico Hoek ik ben werkzaam bij Falck Risc als instructeur/ERT member en reis zo nu en dan over de wereld om hier en daar Fire Fighting trainingen te verzorgen,en gebruik deze site om iedereen op de hoogte te houden.

Actief sinds 20 April 2008